Найпопулярнішим у нашій карпатській кухні супом є грибна юшка. Знаменитою карпатською другою стравою є деруни, які подають зі шкварками, сметаною чи справжніми білими грибами. Обов’зково спробуйте традиційну страву пастухів-гуцулів – банош. Так називається кукурудзяна крупа зварена на домашній сметані. М’ясо подається по-різному. Його готують на дровах, смажать, запікають чи тушкують. Свіжозловлена рибка, щедро полита лимонним соком, смажиться з цибулею на великому вогні. Виходить смачна хрустка скоринка, а під нею – ніжне ароматне м’ясо. Наїстися смаженою фореллю неможливо, зате нею можна насолоджуватися! Так форель можуть готувати тільки у нас. Також обов’язковим атрибутом столу є узвар, який приготовлений з карпатських сушениць (сушені фрукти, ягоди).
Наші страви дуже оригінальні. Всі готують з екологічно чистих продуктів та на джерельній воді, а тому смак їжі – особливий.
Пропонуємо відвідати наш ресторан.
Ласкава просимо! Смачного Вам!